Νέα σόλο εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της νέα της ταινίας «Atlas»

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Netflix «Atlas» όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στην Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) καθώς έφτασε στο κόκκινο χαλί του Egyptian Theatre στο Λος 'Αντζελες χωρίς τον συζυγό της Μπεν 'Αφλεκ (Ben Affleck).

Είναι μία ακόμη σόλο εμφάνιση της Λατίνα σταρ που πραγματοποιεί τις τελευταίες

ημέρες με τις φήμες να θέλουν το διάσημο ζευγάρι ένα «βήμα» πριν το διαζύγιο.

Η Λόπεζ φορούσε τη βέρα της ανάμεσα στα εντυπωσιακά κοσμήματα ενώ επέλεξε ένα φόρεμα Greta Constantine σε αποχρώσεις άσπρου-μαύρου που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της. Επίσης κοινοποίησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram που τη δείχνει να χαμογελά στους φωτογράφους καθώς ποζάρει στο κόκκινο χαλί του «Atlas».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Ιουλίου του 2022, αναζωπυρώνοντας το ειδύλλιό τους από το 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους. Πηγές αναφέρουν ότι ο Αφλεκ δεν μένει πια στο σπίτι των 60 εκατομμυρίων που μοιράζεται με την Λόπεζ στο Λος 'Αντζελες, αλλά σε ένα από τα ακίνητά τους, καθώς παράλληλα έχει τα γυρίσματα του θρίλερ δράσης «The Accountant 2».

Στη νέα της ταινία, η πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια υποδύεται μια κυβερνητική αναλύτρια που εκσφενδονίζεται σε έναν μακρινό κόσμο με σκοπό να νικήσει τον παλαιότερο εχθρό της, τον πολεμιστή ρομπότ που ανέτρεψε τη ζωή της.

Συμπρωταγωνιστούν οι Σιμού Λιού (Simu Liu), Στέρλινγκ Κ. Μπράουν (Sterling K. Brown), Γκρεγκ Τζέιμς Κόχαν (Gregory James Cohan), Λάνα Παρίλα (Lana Parrilla) και Μαρκ Στρονγκ (Mark Strong).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπραντ Πέιτον (Brad Peyton), σε σενάριο των Λίο Σαρντάριαν (Leo Sardarian) και 'Αρον Έλι Κολέιτ (Aron Eli Coleite).

Σύμφωνα με τo People, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη πλατφόρμα στις 24 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα