Νέα σημαντική διάκριση για τα κοτόπουλα Παραδεισιώτης

H λέσχη Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Κύπρου / Euro – Toques βράβευσε την Παραδεισιώτης Ltd.

Στις 21 Νοεμβρίου 2016 στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοσιογραφικής Εστίας στη Λευκωσία, η Παραδεισιώτης έλαβε το βραβείο στην κατηγορία «Εκλεκτά Κυπριακά Προϊόντα».

Ως εταιρεία εκτροφής, παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας κοτόπουλου εδώ και 40 χρόνια, για την Παραδεισιώτης

η βράβευση αυτή έρχεται να δώσει νέα ώθηση στην ξεχωριστή κατηγορία παραδοσιακών προϊόντων που επιμελείται και παρουσιάζει στο κοινό της. Πρόκειται για τα εκλεκτά: σιεφταλιές κοτόπουλου, γύρος κοτόπουλου, αθηναϊκό μπιφτέκι και κεμπάπ κοτόπουλου, που είχαν ήδη κερδίσει το βραβείο της προτίμησης του αγοραστικού κοινού από την πρώτη μέρα της εισαγωγής τους στις υπεραγορές.

Πρόσφατα τα προϊόντα αυτά παρουσιάστηκαν και στο Φεστιβάλ της Οράς όπου περισσότερα από 6,000 άτομα απόλαυσαν τις γεύσεις αυτές με τη χορηγία της Παραδεισιώτης.

Πίσω από τη διάκριση αυτή κρύβεται η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Παραδεισιώτης. Άλλη μια απόδειξη είναι το γεγονός ότι πρόσφατα η εταιρεία έχει επιλεγεί ανάμεσα στις 5 καλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου από τα InBusiness Awards, των οποίων η ψηφοφορία από το κοινό θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διακρίσεις και το 40χρονο ιστορικό της εταιρίας Παραδεισιώτης θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://paradisiotis.com και στο Facebook/Paradisiotis Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα