Νέα Σαλαμίνα: Ιατρικές εξετάσεις για τρεις και... φιλικό

Ξανά απώλειες, ξανά απογοήτευση στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας μετά το 1-1 με τον Ερμή. Από τη μία, οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι, όμως οι νέες απώλειες δεν χαροποιούν κανέναν. Και στην τελική, μόνο οι βαθμοί μετράνε σε τέτοιο σημείο που βρίσκεται η ομάδα, στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Η Νέα Σαλαμίνα βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια, ψάχνει νίκες με οποιοδήποτε τρόπο στο πρωτάθλημα. Δεν παραλείπουμε το γεγονός ότι η ομάδα, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στο τιμόνι, αγωνίζεται λίγο καλύτερα,

είναι πιο δημιουργική... Όσο όμως δεν έρχονται οι βαθμοί, αυτό λίγη σημασία έχει.

Η διακοπή έρχεται στο καταλληλότερο σημείο για τη Νέα Σαλαμίνα, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να έχει χρόνο μπροστά του δύο εβδομάδες περίπου για την αγωνιστική ανάκαμψη και βελτίωση της ομάδας. Παίκτες κλειδιά όπως οι Μακρίεφ, Μπριτζίτο και Σανγκόι πρέπει να βρουν τα πατήματά τους για να βοηθήσουν την ομάδα να ξεκολλήσει από τον πάτο. Εντός της ημέρας οι Μανογιάν, Μπριτζίτο και Σανκγόι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος των τραυματισμών τους. Οι δύο τελευταίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ερμή, ενώ, όσον αφορά τον πρώτο, είχε ενοχλήσεις στο γόνατο πριν τον αγώνα, γι' αυτό και έμεινε εκτός αποστολής.

Εντός των ημερών η Νέα Σαλαμίνα εκμεταλλεύεται τη διακοπή με φιλικό παιχνίδι. Όπως πληροφορούμαστε, η ομάδα της Αμμοχώστου θα συναντηθεί φιλικά με ομάδα της Β' κατηγορίας, πολύ πιθανόν την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα, αφού τώρα τού δίνεται ουσιαστικά η ευκαιρία να δουλέψει όπως ο ίδιος θέλει με τη νέα του ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα