Νέα εποχή στις δημόσιες συγκοινωνίες Λάρνακας – Λευκωσίας

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της νέας δεκαετίας των δημόσιων συγκοινωνιών έχει αρχίσει, καθώς η σύμβαση με την νέα εταιρεία Cyprus Public Transport τίθεται σε ισχύ την

Κυριακή.

Η εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.

Εξοπλισμένη με έναν υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την Κύπρο, εγγυάται την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. 

Όπως σημειώνει η εταιρεία, "λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη πανδημία του COVID-19 και την ασφάλεια των επιβατών μας, που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας, μια ειδική ομάδα μηχανικών έχει σχεδιάσει ένα πρωτοποριακό αυτόματο σύστημα απολύμανσης, με το οποίο είναι εξοπλισμένα τα λεωφορεία της CPT".

Ο στόλος της Cyprus Public Transport στην Κύπρο θα είναι ο πρώτος στόλος σε όλη την Ευρώπη που είναι εξοπλισμένος με το εν λόγω σύστημα. Η συγκεκριμένη τεχνολογική καινοτομία διασφαλίζει την πλήρη ασφάλεια όλων των επιβατών, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν ανενόχλητοι την κάθε διαδρομή τους. 

Το σύστημα θα ενεργοποιείται κάθε βράδυ, όταν τα λεωφορεία ολοκληρώσουν τα δρομολόγιά τους και σταθμεύσουν. Ο οδηγός ενεργοποιεί το σύστημα από μέσα και έχει στη διάθεσή του αρκετό χρόνο, ώστε να βγει έξω, για να αρχίσει η αυτόματη διαδικασία απολύμανσης. Η απολύμανση διαρκεί περίπου 60 δευτερόλεπτα.

Με το πέρας της διαδικασίας, το λεωφορείο έχει απολυμανθεί πλήρως από οποιονδήποτε ιό η παθογόνο παράγοντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα