Νέα... επίδειξη της Σερένα

Η Σερένα Γουίλιαμς έβγαλε χωρίς απώλειες δύο δύσκολους γύρους στο Australian Open και πάει φουλ για τον 23ο Grand Slam τίτλο της.

Η 35χρονη Αμερικανίδα απέκλεισε με 6-3, 6-4 τη Λούσιε Σαφάροβα, φιναλίστ του Roland Garros 2015, και έκλεισε ραντεβού στον τρίτο γύρο με τη συμπατριώτισσά της Νικόλ Γκιμπς.

Πολύ επικίνδυνο ήταν το μονοπάτι

της Σερένα με Μπέντσιτς και Σαφάροβα στους δύο πρώτους γύρους, αλλά η Νο.2 τενίστρια στον κόσμο δείχνει αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω για την περσινή ήττα από την Αντζελίκ Κέρμπερ στον τελικό. Και να παλέψει, βέβαια, για την επιστροφή της στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Στη διοργάνωση παραμένει και η Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.5), που μετά τη νίκη της με 6-0, 6-2 επί της Άνα Μπλίνκοβα θα παίξει με τη Γέλενα Οσταπένκο.

Συνεπής και η φορμαρισμένη Τζο Κόντα, νίκησε 6-4, 6-2 την ανερχόμενη Ναόμι Οσάκα και θα συναντήσει στον τρίτο γύρο την Κάρολιν Βοζνιάκι, που άφησε εκτός με 6-1, 6-3 την Ντόνα Βέκιτς.

Ικανή να προχωρήσει βαθιά δείχνει και η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, που μετά το 7-6(8), 6-4 επί της Σου Γουάι Ισιέ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Εκατερίνα Μακάροβα.

Τα άλλα ζευγάρια που προέκυψαν σήμερα είναι Σάκκαρη-Λούτσιτς Μπαρόνι, Στρίτσοβα-Γκαρσιά, Βεσνίνα-Μπρέιντ και Μπαζίνσκι-Γκαβρίλοβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα