Νέα διάκριση για το Νομικό Τμήμα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου

Για 30 και πλέον χρόνια, το The Legal 500 μελετά και αναλύει τις ικανότητες και δυνατότητες των δικηγορικών γραφείων σε όλο τον κόσμο και οι δημοσιεύσεις του αποτελούν σημείο αναφοράς για όσους ψάχνουν για τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία για τις ανάγκες τους. Η λίστα General Counsel Powerlist Κύπρου και Ελλάδας 2019, η πιο πρόσφατη έκδοση του The Legal 500, εστιάζει την προσοχή της και αξιολογεί νομικά τμήματα εντός εταιριών/οργανισμών (in-house) αναγνωρίζοντας

τους νομικούς και τις ομάδες που διακρίνονται. Η GC Powerlist για Ελλάδα και Κύπρο αναδεικνύει εκείνα τα νομικά τμήματα με το μεγαλύτερο κύρος, επιρροή και καινοτομία στο χώρο.

Το The Legal 500 αξιολόγησε νομικά τμήματα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, για να προσδιορίσει εκείνα τα τμήματα τα οποία έχουν συμβάλει στην αλλαγή ή τη διαμόρφωση πολιτικής και πορείας στην εταιρεία ή τη βιομηχανία τους, αναπτύσσοντας τεχνικές λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα, δημιουργώντας καινοτόμες δομές για να διασφαλιστεί ότι η εσωτερική λειτουργία οδηγεί την επιχείρηση στο μέλλον. Η έμπειρη ομάδα ερευνητών του The Legal 500 διέκρινε το Νομικό Τμήμα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου ως ένα από τα καλύτερα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας (όχι μόνο στην ασφαλιστική βιομηχανία).

Αυτή η διάκριση αποτελεί άλλη μια επιβράβευση του επαγγελματισμού, κύρους και υψηλού επιπέδου κατάρτισης και εξυπηρέτησης που το Νομικό Τμήμα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου παρέχει και για το οποίο η Εταιρεία διακρίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα