Νέα ασύρματα ακουστικά Beoplay H95 με ασύγκριτη ποιότητα ήχου

Η ASBIS είναι αποκλειστικός διανομέας της Bang &  Olufsen για Κύπρο και Ελλάδα.

Η εταιρεία Bang &Olufsen γιορτάζει πλέον 95 χρόνια στην αριστεία του ήχου. Τα ακουστικά Beoplay H95 είναι σχεδιασμένα για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης με άνεση μακράς διαρκείας και αποτελεσματική ακύρωση κάθε ενεργού θορύβου.

Η άριστη ποιότητα του ήχου αποτελεί σημείο αναφοράς για την Bang

&Olufsen:

Τα ακουστικά Beoplay Η95 είναι ασύρματα ακουστικά bluetooth, κατασκευασμένα με υψηλή αντοχή και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Οι δύο προσαρμοσμένοι οδηγοί απο τιτάνιο και ο κινητήρας επεξεργασίας ψηφιακού σήματος (DSP) της Bang &Olufsen, δημιουργούν μεταξύ τους μια ασύγκριτη εμπειρία ακρόασης.

Άνεση και σχεδιασμός:

Τα  Beoplay Η95 είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί με άριστη εφαρμογή. Είναι φτιαγμένα για να φοριούνται αρκετή ώρα. Έχουν επένδυση απο μαλακό δέρμα αρνιού και διατίθενται στην αγορά σε 2 χρώματα: μαύρο και γκρίζο. Τα ακουστικά over-ear αναδιπλώνονται και αποθηκεύονται με ασφάλεια σε βελούδινη θήκη. Επιπρόσθετα προσφέρουν έως και 50 ώρες συνεχή αναπαραγωγή του ήχου με ενεργοποιημένο το ANC(Αctive Noice Cancellation).

Γιατί ξεχωρίζουν;

Αυτό που κάνει ξεχωριστά τα ακουστικά Beoplay Η95, πέρα απο τον κομψό σχεδιασμό τους , είναι το προσαρμοσμένο ANC (Αctive Noice Cancellation) δηλαδή η ενεργή ακύρωση κάθε εξωτερικού ΄΄θορύβου΄΄. Αφεθείτε και δημιουργείστε έναν ιδιωτικό χώρο, οπουδήποτε, εστιάζοντας πλήρως στη μουσική,  ή στην απόλυτη σιωπή ενώ ταξιδεύετε ή χαλαρώνετε.

‘’Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου ειδικά όταν είναι ενεργοποιημένο το ΑNC, άλλωστε είναι και αυτό που τα καθιστά μοναδικά. Είναι πρακτικά και εύκολα στη μεταφορά αφού μπορείς να τα αναδιπλώσεις και να τα πάρεις όπου δήποτε. Είναι κατάλληλά για άτομα που ακούνε αρκετές ώρες μουσική αφού η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 50 ώρες.’’ δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής , ASBIS Kypros Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα