Νέα αντιπαράθεση ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ με φόντο το Κυπριακό (vid)

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ υπεραμύνθηκε των δηλώσεων Αναστασιάδη "για τις επικριτικές φωνές που ακούγονται για την ελληνοκυπριακή πλευρά.

Το ΑΚΕΛ δια του κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του καθιστά υπέυθυνο τον Προεδρο της Δημοκρατίας για την απενοχοποίηση της Τουρκίας.

«Την αλήθεια ως προς το ποιος είναι υπεύθυνος για την απενοχοποίηση της Τουρκίας και ακόμη χειρότερα για τον εγκωμιασμό της στάσης της στο Κυπριακό, την καταμαρτυρεί ανάγλυφα η έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ,

αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις της κ Μογκερίνι, η οποία εκτιμά ότι η Τουρκία εργάστηκε σκληρά μαζί με την ΕΕ για την λύση του Κυπριακού» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται στο Ριάντ, έπειτα από πρόσκληση του Σαουδάραβα ομολόγου του Adel Al Jubeir. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της συνάντησης των δύο Υπουργών αναμένεται να συζητηθούν, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου Σαουδικής Αραβίας, το Κυπριακό, οι σχέσεις ΕΕ Σαουδικής Αραβίας και περιφερειακά θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα