Ναρκωτικά, ανήλικοι οδηγοί και «εκρηκτικές ύλες» σε Λευκωσία

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών - (Ε.Ο.ΜΟ.) - Τροχαίας Αρχηγείου, διενήργησαν εκστρατεία ελέγχων στην επαρχία Λευκωσίας χθες απόγευμα, μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων και πάταξη του εγκλήματος.

Στην επαρχία Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε γύρω στις 6.00 το απόγευμα, τα μέλη του Ε.Ο.ΜΟ., εντόπισαν σε όχημα που οδηγούσε 24χρονη στην επαρχία Λευκωσίας 10 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, γύρω στις 10.00 χθες

βράδυ, στην περιοχή Ιδαλίου, μέλη του Ε.Ο.ΜΟ., εντόπισαν 18χρονο και δύο άλλα ανήλικα πρόσωπα να οδηγούν αντίστοιχα τρία οχήματα, χωρίς να κατέχουν άδεια οδήγησης και χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου. Εναντίον των τριών νεαρών διερευνώνται υποθέσεις σοβαρών τροχαίων παραβάσεων.

Γύρω στις 2.20 ξημερώματα σήμερα, στην επαρχία Λευκωσίας, τα μέλη του Ε.Ο.ΜΟ., ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 21χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης 10 πυρσοί χειρός, έξι εκτοξευτές πυροτεχνημάτων και συνολικά είκοσι κροτίδες, από τις οποίες οι 17 μεγάλες και οι τρεις μικρές.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν τις 5.00 το πρωί σήμερα. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και υπόθεση κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα