Ναδάλ: «Έκανε κρύο, γι' αυτό φόρεσα κασκόλ της Ατλέτικο»

Ο Ράφα Ναδάλ προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το γεγονός ότι πανηγύρισε με κασκόλ της Ατλέτικο την πρόκριση της ομάδας του Σιμεόνε, ενώ ο ίδιος είναι υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ναδάλ βρέθηκε στο Wanda Metropolitano την περασμένη Πέμπτη και είδε από κοντά την πρόκριση της Ατλέτικο στον τελικό του Europa League. Ωστόσο, αρκετά ήταν τα αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι, ενώ είναι οπαδός της Ρεάλ, ο Ναδάλ φορούσε

κάτι σαν κασκόλ της Ατλέτικο και μάλιστα πανηγύρισε έντονα αυτή την επιτυχία.

Ο Ισπανός τενίστας, πάντως, θέλησε να δικαιολογηθεί και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το φόρεσε για να προστατευτεί από το... κρύο.

«Όταν υποστηρίζεις μια ομάδα, πρέπει να είσαι αντίθετος με κάποια άλλη. Εγώ είμαι Ρεάλ, αλλά έχω αρκετούς φίλους που είναι Ατλέτικο. Έπαιζαν σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση απέναντι σε μια αγγλική ομάδα. Πήγα απλά για να υποστηρίξω την Ατλέτικο, με προσκάλεσαν. Ήθελα να ευχαριστηθώ ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Ο πρόεδρος μού χάρισε και μια κοντομάνικη μπλούζα. Το βράδυ έκανε λίγο κρύο και τη χρησιμοποίησα σαν κασκόλ. Αυτό είναι όλο. Ίσως εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να γράψατε πάρα πολλά, συνεπώς χρειάζεται να ανακαλύψετε χαζομάρες», σχολίασε ο Ναδάλ νευριασμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα