«Μάτι» σε κατεχόμενα για Μούζο-Λογαριασμοί θανάτου&σ'Ελλάδα

Ανοικτούς λογαριασμούς σε διάφορα μέτωπα, διατηρούσε ο καταζητούμενος για την αιματηρή απόπειρα κατά αστυνομικών Ηλίας Μούζος. Οι Αρχές κτενίζουν και σήμερα την ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού, ενώ υπάρχει έντονη πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα θα πέσει στα χέρια των Αρχών.

Κατά δεκάδες καταφθάνουν οι πληροφορίες στα γραφεία της Αστυνομίας από πολίτες κι όχι μόνο που αναφέρουν ότι δύναται να θεάθηκε κάπου στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας.

Ο Μούζος κατοικεί στα κατεχόμενα μαζί με την οικογένειά του. Εκεί μετέβη, μετά από απόπειρα δολοφονίας που πραγματοποιήθηκε εναντίον του στην

Πάφο τον Μάρτιο του 2015. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του SigmaLive, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων οι Αρχές έχουν ήδη ενημερώσει τη Δικοινοτική Ομάδα για το έγκλημα, προκειμένου να μεταβιβαστούν οι όποιες εξελίξεις και να λάβει η ΚΔ τις όποιες πληροφορίες αναφορικά με το αν βρίσκεται στα κατεχόμενα ή όχι.

Ο Μούζος ήταν θύμα απόπειρας δολοφονίας το 2015, η οποία απόπειρα είχε φόντο κοντραμπάντο ναρκωτικών. Για την υπόθεση τότε η Αστυνομία συνέλαβε τον 38χρονο Νίκο Κουλούρη, 38 ετών από τη Χίο.

Τώρα, αναφορικά με το εγκληματικό σχέδιο του Σαββάτου, ο Μούζος φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία συγκεκριμένου νεαρού προσώπου. Τη συνάντηση των τριών το περασμένο Σάββατο στον Ύψωνα, όπου και σχεδιαζόταν το έγκλημα, χάλασε η εμφάνιση περιπολικού της Αστυνομίας, το οποίο προσέγγισε το σταθμευμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν. Ο Μούζος, ο οποίος έφερε μαζί του πυροβόλο όπλο τύπου Καλασνικοφ, όπλισε και έριξε μια ριπή κατά των αστυνομικών, σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται εντατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα