Να υπάρξει ανάλογη συνέχεια

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα για τη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στον αγώνα με τον Ερμή, την ερχόμενη Δευτέρα. Ισχυρό κίνητρο για την ομάδα του Αντόνιο Κονσεϊσάο είναι η πρώτη θέση στο Β’ Γκρουπ, και με νίκη η διαφορά από τους «φτεροπόδαρους» θα μειωθεί στον ένα βαθμό.

Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας στο ντεμπούτο του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της

ομάδας.

Η παρουσία του κ. Κονσεϊσάο, επανέφερε τη χαμένη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές, κάτι που αποτυπώνεται στην παρουσία τους στον τελευταίο αγώνα στο Δασάκι. Και πάνω σε αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να «κτίσει» την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι προπονήσεις επαναρχίζουν σήμερα και άπαντες ευελπιστούν ότι θα υπάρξει συνέχεια.

Βεβαίως, μέσα από τα παιχνίδια που ακολουθούν, οι ποδοσφαιριστές, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, καλούνται να αποδείξουν ότι δικαιούνται νέο συμβόλαιο. Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα πήραν ελάχιστο χρόνο, ώστε να μπορέσει να τους αξιολογήσει καλύτερα και να έχει πιο ξεκάθαρη άποψη για το εάν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα