«Να λύσουμε τον γρίφο που λέγεται Οθέλλος»

Συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Οθέλλο είναι άπαντες στην ΑΕΚ και όχι στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδας της Αθηένου σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριακός Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο.

«Ο Οθέλλος κέρδισε τον σεβασμό από όλους και βάζω και την ΑΕΚ μέσα. Θα πάμε με προσοχή

και σοβαρότητα για να βρούμε τους τρόπους να πάρουμε το τρίποντο», το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Για τους αγώνες με τον Οθέλλο: «Παίρνοντας το πρόγραμμα χρονικά το πρώτο μας ραντεβού με τον Οθέλλο είναι το Σάββατο. Αύριο το πρωί ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας και ελπίζουμε να μην έχουμε απρόοπτα . Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Βάντερ και Καταλά»

Για το «εύκολο» πρόγραμμα της ομάδας: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και δεν θα αλλάξουμε προσέγγιση. Θεωρητικά το «εύκολο» πρόγραμμα το καθορίζεις εσύ με την απόδοση σου. Ο Οθέλλος κέρδισε τον σεβασμό από όλους και βάζω και την ΑΕΚ μέσα. Θα πάμε με προσοχή και σοβαρότητα για να βρούμε τους τρόπους να πάρουμε το τρίποντο. Θα μείνουν άλλα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και μετά θα ασχοληθούμε με αυτά»

Η μπάλα στα πόδια των παικτών για τα θετικά αποτελέσματα: «Δεν θα διαφωνήσω με αυτό αλλά πρέπει να το αποδείξουμε με την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο. Μετρά μόνο η ουσία η οποία είναι οι τρεις βαθμοί. Να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και να μην πάρουμε τους βαθμούς δεν κερδίζουμε κάτι. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να λύσουμε τον γρίφο που ακούει στο όνομα Οθέλλος»

Για τον κόσμο της ομάδας: «Η αλήθεια είναι πως μας έχει λείψει. Θα έχουμε τη δυνατότητα αυτή τη φορά να είναι στο πλευρό μας. Και στον κόσμο έχει λείψει η ομάδα. Περιμένουμε αρκετούς φίλους της ομάδας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να την βοηθήσουμε για να εκπληρώσει τους στόχους της. Χωρίς την μαζική παρουσία είναι δύσκολο να πετύχουμε τους στόχους μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα