Μήτρου: «Δεν έχουμε κλειδώσει τίποτα όσον αφορά την εξάδα»

Για την χθεσινή εύκολη επικράτηση της Ανόρθωσης, το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα και τον Ίσμα Γκονζάλβες μίλησε στο «Ράδιο Πρώτο» ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας τονίζοντας ότι δεν έχει κριθεί τίποτα για την εξάδα

Για την χθεσινή νίκη και τη Σαλαμίνα«Δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα και παρόλο που είχαμε μια καλή ομάδα απέναντι μας δεν καρδιοχτυπήσαμε. Να δώσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια Παναγιώτου

για τον αδόκητο χαμό της σε χθεσινό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο θεός να τους δώσει δύναμη.Από χθες ήδη σκεφτόμαστε το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ένα ντέρμπι με ιδιαίτερη σημασία για τις δυο ομάδες. Δυσκολευτήκαμε πολύ στον πρώτο αγώνα και αναμένουμε και την Κυριακή να έχουμε απέναντι μας μια διψασμένη ομάδα. Από την πλευράς μας οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για τη νίκη. Αναμένουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο και θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη».

Για εξάδα«Δεν έχουμε κλειδώσει τίποτα όσον αφορά την εξάδα. Δεν είναι μόνο η συμπερίληψη στην εξάδα αλλά και σε ποια θέση θα μπορέσει να πλασαριστείς. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τον Ίσμα«Είναι σε ετοιμότητα ο ποδοσφαιριστής αφού αγωνιζόταν στην Ριο Άβε. Έχει διάθεση και μας το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Δεν μπορούμε όμως να έχουμε σοβαρά συμπεράσματα σε ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό. Πρέπει να προσαρμοστούμε και με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού καθώς έχουμε ένα διαφορετικού τύπου επιθετικό.Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα εκτός από τον Γιούρι Ιακοβένκο. Ο Κυριάκου θα εξεταστεί το απόγευμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα