Να «εκτοξεύσει» το μομέντουμ ενόψει επαναληπτικού

Μπροστά σε άλλη μια πρόκληση θα βρεθεί σήμερα η Ομόνοια, πριν τον καθοριστικό και πολύ-αναμενόμενο επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη (13/4, 19:00). Η ομάδα του Νιλ Λένον θα φιλοξενηθεί σήμερα από τον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό στο ΓΣΠ (19:00), στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Ερχόμενη

από τη νίκη με 4-2 επί της ΠΑΕΕΚ, η Ομόνοια θέλει να κάνει το καθήκον της και να πάρει τη νίκη, ώστε να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στον αγώνα κυπέλλου. Έχει ήδη αποκτήσει το μομέντουμ και σήμερα της δίνεται η ευκαιρία να το ενισχύσει ακόμη περισσότερο.

Όπως αποκάλυψε και ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός των «πρασίνων», η βελτίωση και η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις άρχισε να φαίνεται και στο γήπεδο, με τον ίδιο να δηλώνει ικανοποιημένος.  

Επομένως, αν και ο αγώνας θεωρείται βαθμολογικά αδιάφορος για την πρωταθλήτρια, εξακολουθεί να υπάρχει το κίνητρο της διατήρησης και απόκτησης ακόμη καλύτερου αγωνιστικού ρυθμού, γεγονός που θα ωθήσει το «τριφύλλι» να μπει με δυναμική… πρόκρισης στον αγώνα της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Χούμποτσαν, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Να «εκτοξεύσει» το μομέντουμ ενόψει επαναληπτικού,