Ν. Αντρέου: «Τα καταφέραμε» (δηλώσεις από το «Παπ»)

Στο γεγονός πως η ομάδα του πέρασε από μια δύσκολη έδρα μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Νίκος Αντρέου. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Οθέλλου Κώστας Σακκάς τόνισε πως η προσπάθεια του Οθέλλου συνεχίζεται.

Κώστας Σακκάς: «Συγχαρητήρια στην Δόξα. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος και όσο μπορούμε να παλεύουμε θα το κάνουμε. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ήταν ένα ντέρμπι όπως θα είναι και τα υπόλοιπα. Δεν αρχίσαμε καλά, η Δόξα ήταν πιο διεκδικητική στο πρώτο ημίχρονο όμως την επανάληψη πιέσαμε αλλά δεν είχαμε την φρεσκάδα. Αυτό που πρέπει

να δούμε είναι οι πολλές κίτρινες κάρτες που δεχόμαστε. Κοιτάζουμε την συνέχεια, έχουμε τις δυνατότητες, τα παιδιά έχουν τα ψυχικά αποθέματα και ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια».

Νίκος Ανδρέου: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ποδοσφαιριστές μου. Ξέραμε ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε μπροστά γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και οφείλουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, ήμασταν καλύτεροι όμως κάπου το πρέσινγκ δεν μας έβγαινε και γυρίσαμε το σύστημα στην επανάληψη. Βάλαμε ένα γκολ, ο αντίπαλος είχε στην συνέχεια το δικό του καλό διάστημα, ήμασταν και τυχεροί και στο τέλος τα καταφέραμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα