Ν. Παναγιώτου: «Η πίεση δεν έφερνε το εύκολο γκολ»

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του έμεινε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Νίκος Παναγιώτου. Από την άλλη ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας Απόστολός Μακρίδης, τόνισε πως το πάθος των δυο ομάδων έκρινε και τον αγώνα.

Νίκος Παναγιώτου: «Ξεκινήσαμε για ακόμα μία αγωνιστική πάρα πολύ δυνατά, επιβάλαμε το δικό μας ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο, φτιάξαμε τις ευκαιρίες για να προηγηθούμε πιο νωρίς, αλλά ευτυχώς για εμάς ήρθε η λύτρωση στο 45΄, που έδωσε άλλο αέρα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο Εθνικός Άχνας και σε κάποια στάδια του

παιχνιδιού για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά και πάλι βρήκαμε τρεις ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το σκορ. Πραγματικά, αυτή η πίεση που βάλαμε μόνοι μας στην ομάδα δεν έφερε το εύκολο γκολ. Καλή συνέχεια στον φίλο Απόστολο και στον Εθνικό. Ταχεία ανάρρωση στο γιατρό μας τον κ. Σίμο και σύντομα πίσω στην ομάδα, γιατί τον χρειαζόμαστε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οργανωμένους και τον κόσμο που μας βοήθησε αφάνταστα. Ευτυχήσαμε να φέρουμε το τρίποντο και τους θέλουμε κοντά μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Απόστολος Μακρίδης: «Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της. Παίζει μεγάλο ρόλο το πάθος. Αν κάνεις κάτι χωρίς πάθος, δεν καταφέρνεις τίποτα. Μπήκαμε φοβισμένα στο πρώτο ημίχρονο, ισορροπήσαμε μετά. Το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν καθοριστικό στην έκβαση του αγώνα και την ψυχολογία. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος. Εν κατακλείδι, η νίκη της Νέα Σαλαμίνας ήταν δίκαιη, γιατί φαινόταν το πάθος της στο παιχνίδι. Θα ήθελα να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί εκτός έδρας. Είμαστε λυπημένοι, γιατί χάσαμε και τον Έβερτον. Καλός παίκτης και χαρακτήρας, θα μείνει για πολλούς μήνες έξω. Όπως είναι τα πράγματα, θεωρώ ότι με μια νίκη πάνω στην ΑΕΛ τελειώνουν όλα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα