Μυστήριο με το μπουφάν Νετανιάχου κατά την συνάντηση με ΠτΔ-Μελόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου έγινε αντικείμενο μιας ασυνήθιστης συζήτησης εν μέσω πολέμου στο Χ (Twitter) αυτή την εβδομάδα.

Όπως σημειώνει η ισραηλινή Hayom, οι χρήστες του Διαδικτύου διχάστηκαν ως προς το γιατί ο πρωθυπουργός φόρεσε ένα μπουφάν σε κλειστό χώρο μια ζεστή μέρα στο Τελ Αβίβ, ειδικά κατά τη διάρκεια χωριστών συναντήσεων με την πρωθυπουργό της Ιταλίας Giorgia Meloni και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πρώτος ανέδειξε το θέμα ο σχολιαστής ειδήσεων του Channel

12 Arad Nir, γράφοντας στο Twitter, «Είναι 25 βαθμοί [77 βαθμοί Φαρενάιτ] στο Τελ Αβίβ τώρα. Και φοράει ένα τζάκετ. Σε εσωτερικούς χώρους».

נתניהו נפגש עם ר״מ איטליה מלוני.
בתל אביב עכשיו 25 מעלות.
הוא עוטה מעיל פוך חמים.
בחדר. pic.twitter.com/PSwF93Rx7K

— Arad Nir (@arad_nir) October 21, 2023



Οι χρήστες του X έσπευσαν να απαντήσουν, με αρκετούς να ισχυρίζονται ότι ο Νετανιάχου, ο οποίος φορούσε ένα μαύρο τζάκετ που φορούσαν συχνά αξιωματούχοι ασφαλείας, μιμείται τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελενκσι, ο οποίος είναι γνωστός για το χακί στρατιωτικό πουκάμισο κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων και επίσημων συναντήσεων.

Κάποιοι ζήτησαν να ειδοποιηθεί η «αστυνομία μόδας». Άλλοι χρήστες πρότειναν ότι ο Νετανιάχου κάλυπτε το μπλουζάκι του για έναν ενοχλητικό λόγο.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες δεν είδαν τίποτα ασυνήθιστο στο θέμα, υποδηλώνοντας ότι, καθώς οι Ισραηλινοί είναι γνωστό ότι διαθέτουν πολύ χαμηλό κλιματισμό τις ζεστές μέρες, ο πρωθυπουργός θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να ήταν κρύος σε εσωτερικούς χώρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα