Μουσικές Σχολές:Συναντήθηκαν με τον πρέσβη της Ελλάδας οι γονείς

Σε μια προσπάθεια να ασκήσουν πίεση σε αρμόδιους φορείς της Ελλάδας σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με αριθμό υποψηφίων που διεκδικούσαν θέση στις Μουσικές Σχολές, οι οργανωμένοι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με τον Έλληνα Πρέσβη, Ηλία Φωτόπουλο, την περασμένη Πέμπτη.

Σε σχετική ανακοινωσή της, η Συνομοσπονδία γονέων Μέσης Εκπαίδευσης σημείωσε πως, «ο κος Πρέσβης ενημέρωσε ότι ήταν γνώστης του θέματος και διαβεβαίωσε τη Συνομοσπονδία

ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μπορέσουν τα παιδιά αυτά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με αριθμό υποψηφίων φοιτητών ενημερώνουμε τα εξής:

Η Συνομοσπονδία, μόλις διαφάνηκε το πρόβλημα, αντέδρασε άμεσα και προχώρησε σε παραστάσεις προς κάθε Αρμόδια Αρχή.

Την Πέμπτη 1.8.2019 η Συνομοσπονδία είχε συνάντηση με τον πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο, κύριο Ηλία Φωτόπουλο, στον οποίο έθεσε τα προβλήματα όπως εμείς οι γονεις τα αντιλαμβανόμαστε, με έμφαση στην ανθρώπινη πλευρά των θεμάτων.

Ζητήσαμε από τον κύριο Πρέσβη να ασκήσει την επιρροή του προς κάθε κατεύθυνση για να μην αδικηθούν τα παιδιά μας.

Ο κος Πρέσβης ενημέρωσε ότι ήταν γνώστης του θέματος και διαβεβαίωσε την Συνομοσπονδία ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μπορέσουν τα παιδιά αυτά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Ευχαριστούμε τον κύριο Πρέσβη για την αμεσότητα με την οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για συνάντηση, αλλά κα την κατανόηση και προθυμία του να συμβάλει στη επίλυση των προβλημάτων .

Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση για να μην αδικηθεί κανένα παιδί.

Keywords
Τυχαία Θέματα