Μουρίνιο: «Στόχος μας η δεύτερη θέση και το Europa League»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο εξακολουθεί να θεωρεί εφικτό το πλασάρισμα στη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, τη στιγμή που η κατάκτηση του Europa League αποτελεί κεντρικό στόχο για τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, έχοντας ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ. Μπορεί ο τίτλος να έχει χαθεί εδώ και καιρό, ωστόσο ο Μουρίνιο βλέπει δύο «μέτωπα» ανοικτά.

Το ένα έχει να κάνει

με το πλασάρισμα στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που για τον Πορτογάλο είναι εφικτό σενάριο, ενώ το δεύτερο είναι η κατάκτηση του Europa League, στο οποίο η ομάδα του βρίσκεται στους 16, αντιμετωπίζοντας τη ρωσική Ροστόφ για τα προημιτελικά.

«Η δεύτερη θέση είναι δύσκολη, αλλά είναι ακόμα πολύ πιθανή. Η πρώτη είναι απίθανη. Αλλά η δεύτερη θέση είναι ακόμα ανοικτή και θα παλέψουμε γι' αυτήν. Επίσης το Europa League μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αποτελεί έναν στόχο για μας. Αν κερδίσουμε τη Ροστόφ, τότε θα είμαστε στα προημιτελικά. Έπειτα θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το Europa League», υποστήριξε ο Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα