Μουρίνιο: «Όλοι ξέρουν τον Μαραντόνα, εμένα θα μου λείψει ο Ντιέγο» (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν φανερά συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα της Τότεναμ με την Λουντογκόρετς, όταν μίλησε για τον Ντιέγο Μαραντόνα, με τον οποίο είχε ιδιαίτερα στενή σχέση.

Ο προπονητής της Τότεναμ είπε: «Θα μάθω στον γιο μου τα πάντα για τον Μαραντόνα, ήδη ξέρει, προκειμένου και αυτός να τα μεταφέρει στον δικό του. Γιατί πρέπει όλοι να ξέρουν για τον Μαραντόνα και τους μεγάλους ποδοσφαιριστές. Όπως εμένα ο πατέρας μου έμαθε τον Ντι Στέφανο».

«Ήταν ο Μαραντόνα

και ήταν και ο Ντιέγο. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τον Μαραντόνα, τον ξέρουν όλοι και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αλλά ο Ντιέγο είχε μία μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη καρδιά. Αυτός θα μου λείψει. Ο Ντιέγο. Λυπάμαι που δεν πέρασα περισσότερο χρόνο μαζί του. Μιλούσαμε, μου τηλεφωνούσε μετά από κάποιες άσχημες ήττες μου. Ποτέ όμως μετά τις μεγάλες νίκες. Ήξερε πότε έπρεπε να με στηρίξει. Είμαι στεναχωρημένος...»

"I feel sorry that I didn't spend more time with him."

Jose Mourinho pays tribute to his friend, the late Diego Maradona, and says he would always call him after big defeats as a manager. pic.twitter.com/IyQ3p4D5Rj

Sky Sports News (@SkySportsNews) November 26, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα