Μουρίνιο «Ναι, την είπα π@@@@@@ς κόρη, αλλά...»

Ζοζέ Μουρίνιο και Εύα Καρνέιρο βρέθηκαν σήμερα αντιμέτωποι στην αίθουσα του δικαστηρίου μετά τη μήνυση της πρώην γιατρού της Τσέλσι εναντίον του πρώην προπονητή της ομάδας.

Κανείς από τους δύο δεν είναι πια στους «μπλε», αλλά υπάρχει διαμάχη μεταξύ τους, η οποία θα λυθεί δικαστικά, αφού δεν υπάρχει πρόθεση να τα βρουν μέσω συμβιβασμού. Η Καρνέιρο έχει στραφεί εναντίον της Τσέλσι, αλλά και προσωπικά εναντίον του Μουρίνιο κατηγορώντας τον για σεξιστική συμπεριφορά, με τους δικηγόρους του νέου τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποστηρίζουν ότι η έκφραση που χρησιμοποίησε εναντίον της

είναι πολύ συνηθισμένη τόσο στην Αγγλία όσο και στην Πορτογαλία.

«Η έκφραση πουτ@@@ς γιε ή κόρη, είναι μια έκφραση που πολύ συχνά χρησιμοποιώ. Το γνωρίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει κανένα σεξιστικό περιεχόμενο σε αυτήν και δεν την είπα στοχευμένα στην Καρνιέρο. Είναι σαν να λες γαμώτο. Στο ποδόσφαιρο τέτοιες εκφράσεις ή βρισιές είναι πολύ συνηθισμένες. Για παράδειγμα στο ίδιο παιχνίδι με τη Σουόνσι ο Φάμπρεγας είπε την ίδια έκφραση στα ισπανικά όταν ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ σε βάρος του. Δεν σημαίνει κάτι άλλο. Ο Σεσκ κι εγώ μιλάμε αγγλικά, αλλά πολλές φορές στην ένταση εκστομίζουμε διάφορα στις μητρικές μας γλώσσες. Εκείνη τη στιγμή που το είπα, μάλιστα, η Εύα δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο» είπε στην υπεράσπισή του ο Μουρίνιο.

Η Τσέλσι είχε προσφέρει περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην πρώην γιατρό της ομάδας για να μη συνεχιστεί το ζήτημα, όμως εκείνη αποφάσισε να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα