Μουρίνιο: «Διαιτητής και VAR δεν στάθηκαν στο ύψος τους»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως η Ρόμα ήταν καλύτερη στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης, παρά την ήττα της με 3-2 από την Λάτσιο και επέρριψε ευθύνες για το τελικό αποτέλεσμα σε διαιτητικές αποφάσεις.

Μετά την ήττα από την Βερόνα (2-3 εκτός έδρας), η Ρόμα είχε τη δεύτερη αποτυχία της στο πρωτάθλημα, μόνο που το 2-3 από την Λάτσιο (τυπικά γηπεδούχος η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι) αντιμετωπίστηκε με διαφορετικό τρόπο από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση του "Μπεντεγκόντι", όπου είχε βγάλει το καπέλο στους αντιπάλους του, αυτή την φορά ο special

one υποστήριξε πως το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης ήταν άδικο και πως η ομάδα του κυριάρχησε αλλά έπεσε θύμα κακών διαιτητικών αποφάσεων.

"Η ποιότητα στο επιθετικό παιχνίδι στο ιταλικό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς σε ένα φανταστικό ματς, ο διαιτητής και ο VAR δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Στο δεύτερο γκολ της Λάτσιο υπήρχε πέναλτι υπέρ μας και το 2-0 θα μπορούσε να είχε γίνει 1-1. Ο διαιτητής έκανε λάθος στο γήπεδο και ο VAR έξω από αυτό. Έπειτα, δεν αποβλήθηκε ο Λούκας Λέιβα ενώ στον Πελεγκρίνι έδειξαν κόκκινη για κάτι λιγότερο σοβαρό.

Πιστεύω πως έπαιξε καλύτερα η Ρόμα απόψε, αν και είναι εμφανές πως κάναμε λάθη, για να δεχτούμε τρία γκολ. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε, κυριαρχήσαμε και φέραμε σε δύσκολη θέση την Λάτσιο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουρίνιο, Διαιτητής, VAR,mourinio, diaititis, VAR