«Μου θυμίζει Κρίστιανσεν. Μόνο ένας με είδε να κλαίω…»

Το ερχόμενο Σάββατο το πρωτάθλημα Βελγίου υψώνει αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2020/21 και εν όψει του νέου μαραθωνίου ο Ίγκορ ντε Καμάργκο παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία απάντησε σε 45 ερωτήσεις.

Ο Βραζιλιάνος με τη βελγική υπηκοότητα συμπεριέλαβε στις απαντήσεις του και τον ΑΠΟΕΛ, αφού στο ερώτημα σε ποιον απ’ όλους τους προπονητές του μοιάζει περισσότερο αυτός που έχει τώρα στη Μέχελεν (Βόουτερ Βράνκεν) αποκρίθηκε:

«Στον Τόμας Κρίστιανσεν, τον προπονητή μου στον ΑΠΟΕΛ

(2016/17), ο οποίος την περασμένη περίοδο ήταν στην Ουνιόν Σαν Γκιλουάζ. Μοιάζουν σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία και τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού. Πάντα θέλει να παίζεις την μπάλα μπροστά. Ο προπονητής μας βλέπει τις δυνατότητές μας και ανταποκρίνεται στις αρετές των παικτών. Δεν πρόκειται να ζητήσει εξεζητημένα πράγματα».

Ο πρώην άσος των «γαλαζοκιτρίνων» αποκάλυψε επίσης και για το αν τον έχει δει κάποιος να κλαίει στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Μόνον ο Μισέλ Πρεντόμ. Δύο φορές. Όταν πήρα κίτρινη κόντρα στην Άντερλεχτ και έχασα το δεύτερο παιχνίδι στα ημιτελικά του κυπέλλου. Και όταν πέθανε ο παππούς μου. Ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία, διότι οι κηδείες γίνονται σύντομα, η συντήρηση του σώματος σε κατάψυξη κοστίζει μια περιουσία. Δεν κατάφερα όμως να πάω και γι’ αυτό δεν είχα όρεξη να παίξω. Ο Μισέλ με μετάπεισε: Τι θα ήθελε να δει ο παππούς σου; Αγωνίστηκα, σκόραρα εναντίον της Μπριζ και μετά έπεσα στα γόνατα. Ένας φίλος μου ζωγράφισε εκείνο το στιγμιότυπο. Αυτός ο πίνακας κρέμεται τώρα στο σπίτι μου στη Βραζιλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα