Μόνο ο Ρομπέρζ εκτός για Πάφο

Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται να δώσει τον πρώτο του αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας αρχή από το Τσίρειο στάδιο φιλοξενώντας την Πάφο ενόψει της 3ης αγωνιστικής. Η λεμεσιανή ομάδα με νέο αέρα, αλλαγή προπονητή και νέα φιλοσοφία, θα μπει στα βαθιά του πρωταθλήματος, απέναντι σε μία ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής και βάση των μεταγραφών και βάση των δύο προηγούμενων της παιχνιδιών, ότι θα είναι φόβητρο για όλες τις ομάδες. 

Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς προσπαθεί να ενταχθεί στα της ομάδας, έχει μπροστά του

λίγες ημέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα, θα χρειαστεί όμως και τη βοήθεια του Μπεντόγια, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε την ευθύνη των προπονήσεων. 

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, που είναι ο μοναδικός που δεν θα υπολογίζεται για τον αγώνα με την Πάφο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα το οποίο είχε συμφωνήσει προ ημερών με την ομάδα, άρχισε να προπονείται και με τους υπόλοιπους, προσπαθώντας να καλύψει το μεγάλο κενό.

Όσον αφορά τον Περέιρα ακολούθησε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση μέρος του κανονικού, ενώ σήμερα θα μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς. Είναι ευχής έργον για τον Βουκομάνοβιτς να έχει με το καλημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και αναμένει να δούμε ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού. 

Keywords
Τυχαία Θέματα