Μόνο αγάπη ανάμεσα σε Φέντερερ & Ναδάλ

Από το 2005 μέχρι σήμερα διεκδικούν τα ίδια τρόπαια. Αυτό δεν εμποδίζει τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ να θέλουν το καλύτερο ο ένας για τον άλλο.



Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ συνθέτουν το καλύτερο δίδυμο αντιπάλων στο τένις της εποχής μας. Συγκλονιστικοί αγώνες, ένταση και ανθρώπινες στιγμές για δύο αθλητές που διεκδικούν τα ίδια βραβεία από το 2005 μέχρι σήμερα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός ο Φέντερερ δέχθηκε ερώτηση για την προσπάθεια

του Ναδάλ να κατακτήσει τον 10ο τίτλο στο "Φιλίπ Σατριέ".

Ο ίδιος ο Ελβετός έχει ευνοϊκή κλήρωση, έχει μια ευκαιρία για έναν τίτλο σε Grand Slam ξανά. Ο Ναδάλ πάλι πρέπει να περάσει από συμπληγάδες όπως τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά.

Ο 33χρονος Φέντερερ λοιπόν είπε "κατά κάποιο τρόπο ελπίζω πως (σ.σ. ο Ναδάλ) θα τα καταφέρει. Γιατί θα είναι ένα εκπληκτικό ρεκόρ, ένας απίστευτος αριθμός και το αξίζει".

Ο ίδιος ο Ναδάλ είχε αποκαλύψει πριν από δώδεκα μήνες πως έκλαψε όταν ο Φέντερερ κατέκτησε το μοναδικό του τίτλο στο Παρίσι, το 2009 στο ψιλόβροχο με αντίπαλο τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός το 2011. Αυτή είναι η τελευταία φορά που έχουν αναμετρηθεί οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι στο Παρίσι. Φέτος, μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

Στο ανδρικό τένις με τον υψηλό ανταγωνισμό είναι πραγματικά συγκλονιστικό το μέγεθος του σεβασμού που τρέφουν ο ένας για τον άλλο όχι μόνο ο Φέντερερ και ο Ναδάλ, αλλά και ο Τζόκοβιτς με τον Άντι Μάρεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα