Ρότζερς: "Περιμένω να μείνει άλλα δύο χρόνια ο Στέρλινγκ"

Ο Μπρένταν Ρότζερς έριξε εκ νέου γέφυρες επικοινωνίας προς τον Ραχίμ Στέρλινγκ, υποστηρίζοντας πως περιμένει από τον Άγγλο άσο να παραμείνει στο "Anfield" για τα επόμενα δύο χρόνια.



Τα τελευταία επεισόδια στο σήριαλ Στέρλινγκ δεν συνηγορούν στο γεγονός ότι ο παίκτης θα παραμείνει στη Λίβερπουλ παρόλα αυτά ο Μπρένταν Ρότζερς δεν χάνει την ελπίδα του. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν κόντρα στη Στόουκ εξέφρασε την πίστη του πως ο 20χρονος Άγγλος άσος όχι μόνο θα μείνει και τη νέα

σεζόν αλλά θα εξαντλήσει το υπάρχον συμβόλαιό του με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ που έχει ισχύ μέχρι το 2017.

"Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ραχίμ, είτε γίνονται κουβέντες είτε όχι, έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο μαζί μας και περιμένει να εξαντλήσει το συμβόλαιο αυτό. Είμαι σίγουρος ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρξουν και άλλες συζητήσεις.

Δεν μου φαίνεται δυστυχισμένος ο Ραχίμ. Πρόκειται για ένα νεαρό παιδί που έχει βελτιωθεί πολύ στις τρεις τελευταίες σεζόν και ελπίζουμε να συνεχίσει εδώ την εξέλιξή του", δήλωσε ο τεχνικός των "κόκκινων", ο οποίος ξεκαθάρισε πως παρά τις πρόσφατες αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών εις βάρος του Στέρλινγκ δεν προτίθεται να τον αφήσει στον πάγκο στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.
Ο μάνατζερ του Ραχίμ Στέρλινγκ, Άιντι Γουόρντ, έκανε δηλώσεις που δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους της Λίβερπουλ αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του

"Εάν είναι σε καλή κατάσταση θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής. Δεν αλλάζει καθόλου ο τρόπος που τον προσεγγίζω. Είναι εξαιρετικό παιδί. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ υποστηρίζουν πάντα τους παίκτες τους. Εάν πάρει μέρος στο παιχνίδι, θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων μας".

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα ο μάνατζερ του παίκτη έβαλε... μπουρλότο στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για την ανανέωση, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν θα αποδεχτεί ούτε προσφορά ύψους 900.000 λιρών την εβδομάδα (!), με τους "κόκκινους" από την πλευρά τους να "απαντούν" με ακύρωση ραντεβού μαζί του που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή (22/5).

Keywords
Τυχαία Θέματα