Μνημόνιο Συνεργασίας Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και REACTION

Μνημόνιο Συνεργασίας Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και REACTION υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Αντιπρύτανη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητή Αντρέα Ευσταθίου και του Προέδρου του REACTION, Μάριου Σταύρου.



Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος η ενδυνάμωση της συνεργασίας τους προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας. Μέσα από αυτό το μνημόνιο,

δράσεις του REACTION ενισχύονται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σε τοπικό, περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα,  πρωτοβουλίες του Πανεπιστήμιου στηρίζονται από το προσωπικό και τους εθελοντές του Οργανισμού REACTION.

Ο Αντιπρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητής Αντρέας Ευσταθίου δήλωσε ότι η συνεργασία αυτή εντάσσεται μέσα στη γενική στρατηγική του πανεπιστημίου για προσφορά στην κοινωνία και τους νέους.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι το Πανεπιστήμιο ενδιαφέρεται να διερευνήσει μαζί με το REACTION τη δυνατότητα ανάπτυξης δράσεων και προγραμμάτων που ενισχύουν τα προγράμματα σπουδών του καθώς και την ερευνητική του δραστηριότητα.

O Πρόεδρος του REACTION, Μάριος Σταύρου, κατά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας υπογράμμισε τον ουσιαστικό ρόλο των συνεργασιών για δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη και ευημερία των νέων και της κοινωνίας γενικότερα.

«Η συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θεωρούμε ότι αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τα ουσιαστική οφέλη αυτής της συνεργασίας θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο πολλούς τομείς της κοινωνίας μας», κατέληξε ο Μάριος Σταύρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα