Μητσοτάκης σε Τσίπρα για δημοσκοπήσεις–«Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς»

Πληρωμένη απάντηση έδωσε π Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις δημοσκοπήσεις των προεδρικών εκλογών.

Ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων απάντησε στον κ. Τσίπρα. «Στην Κύπρο αυτός που βγήκε πρώτος όλες οι δημοσκοπήσεις πρώτο τον έδειχναν. Αυτός που βγήκε τρίτος, πήγε δεύτερος. Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς έτσι με τις δημοσκοπήσεις. Αν και σας βλέπω να πρέπει να αγωνιστείτε λίγο ακόμα. Εκεί έπεσαν έξω οι δημοσκοπήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες έγραψε στο Twitter «το αποτέλεσμα το βγάζουν οι εκλογές, όχι οι δημοσκοπήσεις. Χθες στην Κύπρο έπεσαν πάλι μόνο 12 μονάδες έξω, και πάλι όλως τυχαίως εις βάρος του υποψηφίου της αριστεράς. Γι’ αυτό πιστέψτε με, όταν σας λέω μη φωνάζετε συνθήματα για την ανατροπή: Η ανατροπή έχει ήδη γίνει».

#Μητσοτάκης σε #Τσίπρα: Στην Κύπρο αυτός που βγήκε πρώτος, όλες οι #δημοσκοπήσεις πρώτο τον έδειχναν. Αυτός που εμφανιζόταν 3ος, βγήκε 2ος. Προσέξτε μην την πατήσετε και εσείς έτσι στο τέλος.#βουλη #κλαμα pic.twitter.com/Ob83JEuh6j

— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) February 7, 2023

Διαβάστε ακόμη: Το σχόλιο Τσίπρα για αποτέλεσμα Κυπριακών εκλογών-«Έπεσαν μόνο 12 μονάδες έξω»

Keywords
Τυχαία Θέματα