Μητσοτάκης: Με λυπεί που ελληνικά κόμματα εναντιώνονται στον φράχτη

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που αντιπαλεύονται, όπως είπε, το έργο του φράκτη στον Έβρο, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή.

«Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για το γεγονός ότι υπάρχουν σήμερα πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που αντιπαλεύονται αυτό το έργο και φτάνουν μέχρι του σημείου να καταθέτουν τροπολογίες και ψηφίσματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

για να μην χρηματοδοτηθεί αυτό το τεχνητό ανάχωμα, ο φράχτης, από ευρωπαϊκούς πόρους», τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, γιατί, όπως είπε, ζήτησε να μην πληρώσει το έργο η Ευρώπη.

Παράλληλα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι ο φράκτης θα ολοκληρωθεί σε όλο το μήκος του Έβρου, είτε με ευρωπαϊκά είτε με εγχώρια κονδύλια. «Και όπως έχω πει πολλές φορές, εάν δεν καταφέρουμε να βρούμε ευρωπαϊκούς πόρους για να το χρηματοδοτήσουμε, θα το χρηματοδοτήσουμε με εθνικούς πόρους διότι αποτελεί εθνική αναγκαιότητα», προσέθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα