Μητσοτάκης: Δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω, να ακούω υπουργούς και ηθοποιούς;

Τη θέση ότι η ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, εμπιστευόμενη ότι το έργο της Δικαιοσύνης θα διαλύσει τα νέφη της τοξικότητας, διατύπωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, το απόγευμα της Δευτέρας.

Υποστήριξε, παράλληλα, ότι υπάρχουν «κέντρα» που επιθυμούν έναν «πιεζόμενο Πρωθυπουργό», συμπληρώνοντας ότι «εμείς όμως οι Νεοδημοκράτες δεν μασάμε».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο θέμα των παρακολουθήσεων, επισημαίνοντας

ότι «η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη, που θα κάνει ό,τι πρέπει για να διαλευκανθεί πλήρως, για να μην υπάρχουν σκιές και για να διαλυθούν τα νέφη τοξικότητας».

«Επαναλαμβάνω, ό,τι απαιτείται. Δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο στις Δημοκρατίες από τη Δικαιοσύνη και θα αναμένουμε την ετυμηγορία της. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευσης για «αριστερό τραμπισμό σε όλο του το μεγαλείο», υποστηρίζοντας ότι επιχειρεί να «στήσει σκευωρίες πάνω σε ένα υπαρκτό γεγονός». «Δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω, από το να ακούω υπουργούς και ηθοποιούς» διερωτήθηκε ο ίδιος.

Αναφορικά με την Τουρκία, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «θα προτιμούσε να έχει τον κ. Τσίπρα απέναντί του, όμως έχει εμένα». «Και έχει εμένα γιατί αυτό επέλεξε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και κανείς άλλος», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι «η Ελλάδα κρατά κλειστή την πόρτα στις προκλήσεις, αλλά ανοιχτό το παράθυρο στις προσεγγίσεις».

«Νοιώθω φίλο τον τουρκικό λαό, εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, όμως δεν παρασυρόμαστε και δεν παρασύρομαι σε διάλογο με το παράλογο», κατέληξε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα