Μήνυμα ενότητας έστειλαν οι νέοι Αντιπρόεδροι του ΔΗΣΥ

Μήνυμα ενότητας έστειλαν στις πρώτες τους δηλώσεις μετά την εκλογή τους οι τρεις νέοι Αντιπροέδροι του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Μάριος Πελεκάνος, Σάβια Ορφανίδου και Γιώργος Κάρουλλας.

Στις δηλώσεις του μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Μάριος Πελεκάνος είπε ότι ο ΔΗΣΥ είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος.

«Αυτό αποδείξαμε και σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους προσήλθαν στις κάλπες. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο όσους επέλεξαν την υποψηφιότητα μου, αλλά το ίδιο θέλω να ευχαριστήσω και όσους έκαναν άλλες

επιλογές. Συνεχίζουμε ενωμένοι με στόχους, με όραμα , με πρόγραμμα να οδηγήσουμε τον τόπο και την παράταξη μας σε ακόμη καλύτερες μέρες», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: ΔΗΣΥ: Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών

Για άλλη μια φορά, συνέχισε ο κ. Πελεκάνος, «θέλω να ευχαριστήσω όλους αλλά επιτρέψετε μου αυτή την στιγμή να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη σύζυγο μου και στα παιδιά μου, που τα τελευταία δυόμισι χρόνια δυστυχώς με έχουν στερηθεί πάρα πολύ και οφείλω να το πω και δημόσια». «Συνεχίζουμε ενωμένοι, αγαπημένοι , μονιασμένοι και θα οδηγήσουμε να είστε βέβαιοι το ΔΗΣΥ ξανά πολύ υψηλότερα από ότι βρίσκεται σήμερα», σημείωσε.

Η Σάβια Ορφανίδου, στις δηλώσεις της είπε ότι «η παράταξη μας σήμερα έχει γυρίσει σελίδα».

«Μια σελίδα που θα γραφτεί με τις πιο λαμπρές προοπτικές για να πάμε μπροστά το ΔΗΣΥ, για να τον ισχυροποιήσουμε,  για να τον δυναμώσουμε, για τον ενώσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά όσους μας έχουν ψηφίσει, αλλά να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους που δεν έχουν καταφέρει», πρόσθεσε.

Κανείς δεν περισσεύει, είπε η κ. Ορφανίδου και πρόσθεσε ότι «είμαστε εδώ, είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι, είμαστε ισχυροί».

Ευχαρίστησε, παράλληλα, τον συνεργάτη της, Στέφανο Καραολή για όλη την προσπάθεια, τους γονείς και την κόρη της.

«Να ευχηθώ πραγματικά από καρδιάς αυτή η νέα σελίδα που γυρίζουμε μαζί με την Πρόεδρο μας, Αννίτα Δημητρίου, και τον νέο μας αναπληρωτή Πρόεδρο, Ευθύμιο Δίπλαρο, και με τα δύο αξιότιμα στελέχη μας και Αντιπροέδρους μας, Μάριο Πελεκάνο και Γιώργο Κάρουλλα, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να δώσουμε το άπαντα των δυνάμεων μας και να πάρουμε το Συναγερμό εκεί που του αξίζει . Να υπηρετήσει πάνω απ΄ όλα αυτό τον τόπο και τους πολίτες», συμπλήρωσε.  

Ο Γιώργος Κάρουλλας στις δηλώσεις του είπε ότι σήμερα στον ΔΗΣΥ έζησαν ακόμα μια μέρα δημοκρατίας.

«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε έχοντας το όραμα μας και έχοντας στόχους, έχοντας όρεξη για δουλειά. Γυρίζουμε σελίδα ενωμένοι προχωρούμε για ένα ΔΗΣΥ ισχυρό, που υπεύθυνα και σοβαρά να οδηγεί τον τόπο στην ανάπτυξη και στην ευημερία και στην απελευθέρωση», πρόσθεσε.

Ο κ. Κάρουλλας ευχαρίστησε όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

«Να ευχαριστήσουμε την ηγεσία του ΔΗΣΥ, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο τον Χάρη Γεωργιάδη και τους τρεις Αντιπροέδρους, οι οποίοι παραδίδουν τη σκυτάλη, και είμαστε έτοιμοι με όρεξη για δουλειά μαζί με την Πρόεδρο μας, την Αννίτα Δημητρίου, να δώσουμε την μάχη για να είναι ο ΔΗΣΥ εκεί που πραγματικά το αξίζει, πάντα για τον τόπο», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Νέα ηγεσία στον ΔΗΣΥ – Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Ευθύμιος Δίπλαρος

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μήνυμα, Αντιπρόεδροι, ΔΗΣΥ,minyma, antiproedroi, disy