Μιλόγεβιτς για ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ομόνοια και Βιέιρα

Με αφορμή το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ούγκο Βιέιρα, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα και γνώριμο μας από το πέρασμα του στην Κύπρο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι του 2017 και κλήθηκε να καλύψει το κενό που άφησε έξι μήνες προηγουμένως ο Πορτογάλος επιθετικός που

έκανε εκπληκτική πρώτη χρονιά.

Θέλει Ούγκο Βιέιρα ο ΑΠΟΕΛ (video)

Ο κ. Μιλόγεβιτς μίλησε επίσης για τη νέα χρονιά που αρχίζει σήμερα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κύπρο ή στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ ή την ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην Ομόνοια και για ακόμα μια φορά έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου της.

Για τον Ούγκο Βιέιρα
«Έφυγε πριν να έρθω στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά γνωρίζω τον ποδοσφαιριστή. Άκουσα πολύ καλά λόγια για αυτόν και άφησε καλή εποχή στην ομάδα. Έκανε καταπληκτική πρώτη χρονιά, η δεύτερη δεν ήταν τόσο παραγωγική. Είναι κοντούλης ψάχνει χώρους και έχει το εύκολο γκολ».

Για τον Ερυθρό Αστέρας
«Πέρυσι είχαμε πολύ καλή χρονιά, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που ήταν ο πρώτος στόχος και επίσης πήγαμε πολύ καλά στην Ευρώπη, μέχρι τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκινήσαμε από τον πρώτο γύρο και ήμασταν στους αδύνατους, αλλά είχαμε πολύ καλή πορεία. Ήμασταν η μοναδική ομάδα που ξεκινήσαμε από τον πρώτο προκριματικό γύρο και φτάσαμε στα νοκ άουτ παιχνίδια. Έχουμε δυο παίχτες που είναι στο Μουντιάλ και είναι μεγάλη επιτυχία. Ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη πορεία και του χρόνου. Αρχίζουμε από μηδέν. Κάποιοι αποχώρησαν, άλλοι θα έρθουν. Κάποιοι πρέπει να πωληθούν. Έχουμε υψηλούς στόχους. Σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία για τη νέα χρονιά».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κύπρο ή στην Ελλάδα ως αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ ή της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ
«Λατρεύω και τις δυο χώρες. Δεν έχω προτίμηση. Όλες οι ομάδες είναι καλές σε αυτό το επίπεδο και ανταγωνιστικές. Στο σημερινό ποδόσφαιρο λίγες ομάδες είναι φαβορί στα προκριματικά. Και εμείς πέρυσι ήμασταν σχεδόν συνέχεια στους αδύνατους και προκριθήκαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής στην Κύπρο
«Είμαι προπονητής και πάντα με βαλίτσες στο χέρι (γέλιο). Πέρασα όμορφες στιγμές στην Ομόνοια και στον Πανιώνιο και έκανα φίλους τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω το μέλλον».

Αποσύρεται για Κούσουλο

Για την Ομόνοια
«Ελπίζω να βρει το δρόμο της η ομάδα. Άκουσα και διάβασα για μια νέα αρχή που επιχειρείται στο Σύλλογο, με νέο μοντέλο λειτουργίας, με ανθρώπους που έχουν όραμα. Δεν γνωρίζω πόσο καιρό μπορεί να πάρει για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, όμως, χρειάζεται υπομονή. Ο κόσμος είναι ότι πιο υγιέστατο πράγμα υπάρχει στην Ομόνοια».

Keywords
Τυχαία Θέματα