Νέα αποχώρηση από το ΔΗΚΟ – Καταγγελίες για το Εκλογικό Συνέδριο

Την αποχώρηση του από το ΔΗΚΟ γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Πέρα Ορεινής, Πόλυς Πολυκάρπου.

Σε επιστολή του, προς τον πρόεδρο του κόμματος, ο κ. Πολυκάρπου εξαπολύει σοβαρές επικρίσεις, μιλώντας μάλιστα για την μετατροπή του ΔΗΚΟ, σε ένα δικτατορικό καθεστώς.

Όπως σημειώνει ο κ. Πολυκάρπου, ενώ παρουσιάστηκε στη εκλογική διαδικασία της Κυριακής (10/6) με την οικογένεια του για να ψηφίσει, διαπίστωσε ότι ούτε αυτός, ούτε τα μέλη της οικογένειας

του, ήταν εγγεγραμμένα στο μητρώο του κόμματος.

Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει στην ίδια επιστολή, ότι λίγες ημέρες πριν και πιο συγκεκριμένα κατά την διεξαγωγή του Καταστατικού Συνεδρίου, είχε προσκληθεί και συμμετάσχει σ’ αυτό ως σύνεδρος.

Ο κ. Πολυκάρπου, συνεχίζει, απαιτώντας να μάθει ποιος αποφάσισε την διαγραφή του, με ποια διαδικασία και κυρίως για ποιο λόγο.

Την ίδια ώρα μάλιστα αφήνει σκιές γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα του Συνεδρίου ,υποστηρίζοντας ότι δόθηκε δικαίωμα ψήφου σε άτομα που δεν βρίσκονταν στους εκλογικούς καταλόγους.

Καταλήγοντας ο κ. Πολυκάρπου αναφέρει: «Αποχωρώ μαζί με την οικογένεια μου και πολλούς άλλους συναγωνιστές μου από το ΔΗΚΟ, παίρνοντας μαζί τις Αρχές και τα ιδανικά που όλοι μας υπηρετάτε αυτά τα χρόνια. Τις αρχές της δικαιοσύνης – δημοκρατίας – ελευθερίας που εσείς καταπατήσατε».

Αυτούσια η επιστολή:

Keywords
Τυχαία Θέματα