Μικρή υπέρβαση για επιτελικό και κεντρικό αμυντικό

Η απόκτηση επιτελικού μέσου και κεντρικού αμυντικού αποτελούν προτεραιότητα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Νέας Σαλαμίνας και για τις δύο αυτές θέσεις θα γίνει μία μικρή υπέρβαση από πλευράς «ερυθρολεύκων», οι οποίοι υπολογίζουν να δώσουν περισσότερο χρήματα απ’ ό,τι για τις υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν.

Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται ακόμη 5-6 μετεγγραφές και υπολογίζεται πως οι πλειονότητα εξ αυτών θα πραγματοποιηθούν σε δύο με τρεις βδομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» βολιδοσκόπησαν ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι

από άλλες κυπριακές ομάδες, ωστόσο, οι πλείστες περιπτώσεις μοιάζουν απλησίαστες λόγω οικονομικού.

Και ενώ για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου υπάρχει χρόνος, για τα κριτήρια Ιουνίου, όχι. Μέχρι τα τέλη του μήνα η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας καλείται να συλλέξει ποσό της τάξεως των 100 χιλιάδων ευρώ, για να περάσει χωρίς προβλήματα τον σχετικό έλεγχο. Ο Ιούνιος θεωρείται ως ο δυσκολότερος μήνας για τις ομάδες και οι διοικήσεις καλούνται να δώσουν μεγάλη μάχη γι' αποφυγή των περιπετειών.

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας «ποντάρει» στην εισροή χρημάτων από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, για να ξεπεράσει τον σκόπελο Ιουνίου. Την ίδια ώρα αναμένει την καταβολή χορηγίας από τη Cyta και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με χορηγό για τη φανέλα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα