Μικρές διαφοροποιήσεις στην πρότασή της ετοιμάζει η Κυβέρνηση

Μικρές διαφοροποιήσεις στην πρότασή της ετοιμάζει η Κυβέρνηση.

Όπως ενημερώνεται το ΣΙΓΜΑ, ενώπιον του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου που συνέρχεται στις 12 το μεσημέρι υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, θα γίνουν μικρές διαφοροποιήσεις στην πρόταση της 23ης Αυγούστου, οι οποίες συζητήθηκαν κατά την πρωινή σύσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη με τους στενούς του συνεργάτες.

Πρόθεση του Προέδρου είναι, όπως ενημερώνεται το ΣΙΓΜΑ,

αφού λάβει το πράσινο φως από το Υπουργικό Συμβούλιο, να καταλήξει σε πρόταση που θα άρει το αδιέξοδο και θα επαναφέρει τους εκπαιδευτικούς σε διάλογο.

Παρά τις πληροφορίες που επανήλθαν τις τελευταίες ώρες και ήθελαν τον Πρόεδρο να προχωρεί σε διάγγελμα για την κατάσταση στην Παιδεία, όπως μαθαίνει το ΣΙΓΜΑ δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Επίσημη τοποθέτηση της Κυβέρνησης θα γίνει διά στόματος Κυβερνητικού Εκπροσώπου με το πέρας του Υπουργικού.

Παράλληλα, σε θέσεις μάχης βρίσκονται οργανωμένοι γονείς και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ετοιμάζονται για ανακοινώσεις τις αμέσως επόμενες ώρες.

Κάλεσμα στον Υπουργό Παιδείας για αξιοποίηση του δικαιώματος που του παρέχεται, ούτως ώστε να αλλάξει η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων, εισηγείται η παγκύπρια συνομοσπονδία μέσης εκπαίδευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα