Μιχάλης Ανδρέου: «Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή Μιχάλης Ανδρέου, έστειλε σύνθημα νίκης επί της ΑΕΖ. Ενώ παραδέχθηκε ότι θα είναι δύσκολο για να βγει ο Ερμής από το στοίχημα, σε τοποθετήσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά:

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΖ: Έχουμε δουλέψει αρκετά για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΖ, που μέχρι σήμερα μακριά από την έδρας της, είναι αήττητη και δείχνει τον βαθμό δυσκολίας. Θεωρώ, με όλο τον σεβασμό προς την ομάδα του Ζακακίου, ότι εάν δεν κερδίσουμε, θα είναι σοβαρή οπισθοδρόμηση. Πρέπει να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που είχαμε στον αγώνα με τον Άρη.

Είναι μονόδρομος οι τρεις βαθμοί. Δεν μας παρασύρουν οι εξελίξεις στην ΑΕΖ με τα διοικητικά προβλήματα».

*Αγωνιστικά υπάρχει η απουσία του Μαρτσίνιουκ με τις κάρτες. Του μόνου που θα κριθεί μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του, είναι του Μαισουράτζε. Έχει αρκετές επιλογές ο προπονητής μας.

Για την επιθυμία της διοίκησης να βγει από το στοίχημα ο Ερμής, ανέφερε « Αυτή είναι η επιθυμία μας, όμως αντιλαμβανόμαστε ότι πολύ δύσκολα μπορούμε να το καταφέρουμε. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Οι εταιρίες αυτές δεν βρίσκονται στην Κύπρο, αφού έχουν έδρες στο εξωτερικό. Κάναμε ενέργειες και θα δούμε τι θα γίνει. Αναλόγως θα πράξουμε. Αυτό είναι πολύ λυπηρό. Είναι μια γάγγραινα για το ποδόσφαιρο.

« Νομίζω είναι νομικό το θέμα. Θα ήταν ευχής έργον, να μπορέσει να το καταφέρει η κάθε ομάδα αυτό, διότι οποιαδήποτε στιγμή, η κάθε ομάδα μπορεί να μείνει εκτεθειμένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα