Μιχαίλοβιτς: "Ετσι πάμε Champions League"

Η Μίλαν έμεινε όρθια (1-1) στο San Paolo και κράτησε την Γιουβέντους στην κορυφή, ένα βήμα μπροστά από την Νάπολι. Ο Ινσίνιε άνοιξε (39) το σκορ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, ο Μποναβεντούρα ισοφάρισε για τους «ροσονέρι» πέντε λεπτά αργότερα. Δοκάρι με τον Μέρτενς είχαν στην επανάληψη οι «πατρενοπέι», χωρίς γκολ για τρίτο ματς στην σειρά έμεινε ο Γκονσάλο Ιγκουαίν.

«Είναι μια εποχή που δεν μας ευνοεί, η ομάδα έπαιξε, δημιούργησε και σκόραρε εναντίον της Μίλαν. Το ματς τελείωσε με 19 σουτ έναντι πέντε, για να μην αναφέρουμε

την κατοχή της μπάλας. Το αποτέλεσμα ήταν άδικο,»είπε ο Μαουρίτσιο Σάρι. «Ημασταν και άτυχοι, για να μην αναφέρουμε την διαιτησία, γιατί στο γκολ της ισοφάρισης υπάρχει πρόβλημα. Αυτό το διάστημα, κάποιοι παίκτες που πριν είκοσι ημέρες ήταν καθοριστικοί για εμάς, τώρα λάμπουν λιγότερο. Όμως αυτό είναι μέρος της ομαλότητας, είναι αδύνατο να είσαι πάντα στο 100%. Εχουμε δώσει όλοι ότι μπορούμε να δώσουμε, λυπούμαστε που δεν μπορούμε, αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε τόσο καλοί για να είμαστε στην κορυφή. Για μας θα ήταν πολύ σημαντικό να μείνουμε στην πρώτη τριάδα της Serie A,» συμπλήρωσε ο προπονητής της Νάπολι.

«Ημασταν καλοί. Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις την δική τους επίθεση, που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη,» τόνισε ο Σίνισα Μιχαίλοβιτς. «Στην έδρα τους έχουν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες, παίζουν καλά και είναι οι πιο δυνατοί μαζί με την Γιουβέντους. Ένα σωστό αποτέλεσμα. Από τη Νάπολι στη Νάπολι μόνο δύο ήττες, είμαστε διαφορετικοί από την αρχή. Ξέρουμε να σταθούμε στο γήπεδο και παίζουμε σαν ομάδα. Συνεχίζοντας έτσι μπορούμε να φτάσουμε στο Champions League,» πρόσθεσε ο Σέρβος προπονητής της Μίλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα