Μια «Κυρία» για φίλημα…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Στο πρώτο της φιλικό στην Πολωνία κέρδισε την ΑΕΚ Αθηνών (2-1) αλλά και τις εντυπώσεις

Πρώτο δείγμα άκρως θετικό για την ομάδα του Αντρέ Πάους. Η Ανόρθωση στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό -πρώτο στην Πολωνία- απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη νέα

περίοδο.

Τα γκολ της ομάδας του Ολλανδού τεχνικού πέτυχαν οι Μακρή (35’) και Ντλόβου (50’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ η ΑΕΚ μείωσε με τον Γροντή στο 81’.
Η Ανόρθωση έλεγξε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και πήρε μία δίκαιη νίκη, η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Γενικότερα η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι θα είναι πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Το ενδιαφέρον έπεσε αναπόφευκτα στους νεοαποκτηθέντες, τέσσερεις εκ των οποίων πήραν θέση στο αρχικό σχήμα. Οι Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Βίκτορ και Ντλοβού, οι οποίοι έδειξαν ότι είναι καλοί και ικανοί ποδοσφαιριστές για να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας του Αντρέ Πάους. Αυτός που κέρδισε όμως τις εντυπώσεις ήταν ο Ντλοβού. Πρόκειται για γρήγορο και δυναμικό ποδοσφαιριστή, που άφησε αρκετές υποσχέσεις, ενώ ο Κόπριβετς όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών», προσθέτοντας ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Τζανακάκης και Σβέχλεν. Πιο ανανεωμένος έδειξε ο Αβραάμ, ενώ ο Μακρής δείχνει ακόμη καλύτερος. Στο σύνολό τους οι παίκτες της Ανόρθωσης έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία ανάγκασαν να έχει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παθητικό ρόλο.

Οι συνθέσεις:
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ (46΄ Τζανακάκης), Νούχου, Χόλγκερσον, Λαΐφης (46΄ Σβέχλεν), Αμπουρτζάνια, Βίκτορ (70΄ Μαραγκός), Αβραάμ, Κυριακού (67΄ Κωνσταντίνου), Εντλοβού (67΄ Μαϊσουράτζε), Μακρής

ΑΕΚ: Μπαρόχα (63΄ Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (51΄ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (72΄ Ζόριτς), Γιόχανσον (75΄ Φάιγ), Σιμόες (55΄ Ανάκογλου), Πλατέλλας (72΄ Πεταβράκης), Μπαρμπόσα (68΄ Κρισάντους), Αραβίδης, Τζιμπούρ (55΄ Γροντής)

Έπονται ανακοινώσεις
Ακόμα και σήμερα ίσως να προκύψουν εξελίξεις αναφορικά με τον επιτελικό μέσο που θα αποκτηθεί. Τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί, αφού ο Σταν Φαλκς αναμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει, ενώ την ίδια ώρα stand by βρίσκεται ο Νίκολα Μαρτίνεζ.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Κυρίας» έχει καταθέσει την πρόταση σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και αναμένει την απάντησή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλες περγαμηνές, που εάν δώσει θετική απάντηση θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Ωστόσο, υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών και για την ώρα φαντάζει δύσκολη μια ενδεχόμενη συνεργασία. Εκτός και εάν ο εκλεκτός του κ. Φαλκς ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και την ίδια ώρα η διοίκηση της Ανόρθωσης αυξήσει τις δικές της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση.

Την ίδια ώρα υπάρχει συμφωνία με τον Αργεντινό Νίκολα Μαρτίνεζ για δανεισμό του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για ένα χρόνο. Ο Μαρτίνεζ βρίσκεται στο ακουστικό και εάν δεν προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη με τον εκλεκτό του Σταν Φαλκς, τότε θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Κύπρο.

Στο μεταξύ, η Ανόρθωση βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει και την απόκτηση αριστερού εξτρέμ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Πορτογάλο, ο οποίος προορίζεται για βασικός και που διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και η διοίκηση της Ανόρθωσης προβαίνει σε όλες τις διαδικασίες, ώστε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και να μεταβεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην Πολωνία, για να προλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα