Μια κυπριακή εταιρεία στο Holywood ανεβάζει τον πήχη!

Η φράση που μπορεί να αντιπροσώπευε στο έπακρον το νέο εγχείρημα της Wargaming δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την αγγλική.. this will blow your mind!, που σημαίνει απλά ότι αυτό θα προκαλέσει όχι μόνο ενθουσιασμό αλλά πανικό!

Ο λόγος; Καταρχήν ξεκινώντας από τα βασικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα συνεργασία της κυπριακής εταιρείας – κολοσσός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, της Wargaming, ακούει

στο όνομα Warner Bros…

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δυο, κόβει την ανάσα. Μια επετειακή ταινία με αφορμή την επέτειο του «Θαύματος του Dunkirk». Θαύμα του Dunkirk, ονομάζεται η Εκκένωση που πραγματοποιήσαν εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες κατά την διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου στην Γαλλία και τις παράλιες περιοχές του Dunkirk.

Οι χιλιάδες των συμμάχων στρατιωτών είχαν εγκλωβιστεί από του Γερμανούς και σε μια άνευ προηγούμενου επιχείρηση σώθηκαν με την συνεργασία επίγειων, εναέριων και πλωτών μέσων, με ασφάλεια.

Για τις ανάγκες της ταινίας, η Wargaming λοιπόν, «επιστρατεύει» τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, World of Tanks (επίγεια μέσα), World of Warplanes (εναέρια μέσα) και World of Warships (πλωτά μέσα).

Από την άλλη, η Warner Bros, επιστρατεύει τον Christopher Nolan στην σκηνοθεσία, τον σκηνοθέτη του Interstellar και της τριλογίας του The Dark Knight.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy και άλλοι διάσημοι ηθοποιοί.
Η εταιρεία, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν τις μάχες του ΒΠΠ, συνεργάζεται με τον κολοσσό της, Warner Bros.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει στις 21 Ιουλίου.

Η κυπριακή εταιρεία που βάλθηκε.. να μας τρελάνει

Αδιαμφησβήτητα, η Wargaming, η κυπριακή εταιρεία με εκατομμύρια χρήστες ανά το παγκόσμιο στις διασημότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικών παιχνιδιών, έχει πλέον χαράξει γραμμή στις συνεργασίες της.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο η Wargaming, επένδυσε 5εκ δολάρια σε διαφημιστικό χρόνο προκειμένου να προβληθεί στο Super Bowl. Τα spot που προβάλλονται κάθε χρόνο, αποτελούν παραγωγές εκατομμυρίων, σκηνοθετημένες από μεγάλες φίρμες, στις οποίες πρωταγωνιστούν διασημότητες της show-biz όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Μπεν Κίνγκσλεϊ, κ.ά., ενώ αρκετά από αυτά έχουν βραβευτεί ως «διαφημίσεις της χρονιάς».

Παρομοίως, πριν από 2 χρόνια, το δίκτυο Bloomberg, εκθείαζε σε άρθρο του την εταιρεία και την επιρροή της στην κυπριακή οικονομία, τότε που η οικονομία του τόπου περνούσε τις «μαύρες μέρες» ελέω οικονομικής κρίσης. Τότε ήταν λοιπόν που είχε προβληθεί και η ταινία, Fury με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt με κύριο θέμα, τα τανκς του ΒΠΠ.

Φέτος εξάλλου, η χρονιά αποτέλεσε σταθμό για την εταιρεία, αφού για πρώτη φορά η Μόσχα φιλοξενεί τους αγώνες του δημοφιλέστερου e –game ανά τον κόσμο, του World of Tanks.

Mετά από πολλούς ευρωπαϊκούς σταθμούς, οι τελικοί αγώνες διοργανώθηκαν στο «σπίτι» τους, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες φίλων στο διάσημο VTB Ice Arena.

Οι λάτρεις των ταινιών δράσης, μάλλον μετρούν ήδη αντίστροφα.. Δείτε στο βίντεο τι εννοούμε και πάρτε μια γεύση της ταινίας Dunkirk.

Keywords
Τυχαία Θέματα