Μετρά δυνάμεις και ετοιμότητα

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων του ΑΠΟΕΛ στην Αυστρία ολοκληρώνεται σήμερα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας Σαχτάρ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσεις στις 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cablenet. Αύριο, οι πρωταθλητές θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής με στόχο το καλύτερο δυνατό μοντάρισμα εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων σε δυο εβδομάδες.  

Σε ένα πολύ δυνατό τεστ ο ΑΠΟΕΛ

καλείται να δείξει εικόνα ομάδας που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη. Φουλ ετοιμότητα εννοείται ότι δεν υπάρχει, όμως, τα σημάδια που παρουσίασαν οι γαλαζοκίτρινοι στη μεγαλύτερη διάρκεια των φιλικών ήταν ανησυχητικά. Οι τρεις ήττες θα περνούσαν στο ντούκου αν δεν συνοδεύονταν από μεγάλα και σοβαρά αμυντικά λάθη, τα οποία σε νοκ άουτ αγώνες τις περισσότερες φορές πληρώνονται με το ανάλογο τίμημα. 

Ο ΑΠΟΕΛ σαφώς και θα βελτιωθεί, πιθανόν να είναι καλύτερος από πέρυσι, όμως, άπαντες γνωρίζουν ότι τα κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς είναι τα πρώτα. Ο βαθμός ετοιμότητας θα καθορίσει και το πλάνο για τον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το σημερινό φιλικό ενδέχεται να είναι το πιο καθοριστικό κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα