Μαρτίνς: «Δεν παίξαμε τόσο καλά»

Ισόπαλος και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού σε αυστριακό έδαφος, με το Αμβούργο να παίρνει χθες τη θέση της Ντιναμό Κιέβου, που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αντιμετωπίσει πριν από τρεις ημέρες. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Αυστρία και επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν, για το β΄ προκριματικό

γύρο του Champions League.    

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την απόδοση της ομάδας του: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν τόσο καλοί, ισορροπήσαμε όμως στην πορεία. Το Αμβούργο είναι μια ομάδα με ποιότητα, δεν παίξαμε τόσο καλά αλλά έχει να κάνει και με το γήπεδο που είναι μικρό αλλά και με το χορτάρι που ήταν πολύ ψηλό. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών γιατί τα έδωσαν όλα. Είναι ένα ματς που μας έκανε καλό».

Για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ, είπε: «Θα πάρουμε αποφάσεις από την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να έχω 22-23 παίκτες, έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε όλους. Θα συζητήσω πρώτα με τη διοίκηση, θα κάνω τις εισηγήσεις μου και αφού το μάθουν οι παίκτες μου στη συνέχεια θα βγει προς τα έξω».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Μας βοήθησαν πολύ, έδειξαν πως έχουν ποιότητα. Βοηθάει και την ομάδα να έχουμε τέτοιους παίκτες στην ακαδημία, είναι το μέλλον του Ολυμπιακού και είναι σημαντικό να είναι μαζί μας».

Από την πλευρά του ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ομάδας του τόνισε για την απόδοση της ομάδας: «Το πιο σημαντικό δεν είναι το γκολ που πέτυχα, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σε ότι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα αλλά έτσι είναι τα ματς προετοιμασίας. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, αυτοί μαζί με το τεχνικό τιμ με έχουν κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου και μέρος της οικογένειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα