Μετά τον Τζόκοβιτς και ο Μάρεϊ εκτός Αυστραλιανού!

Ούτε φέτος! Ο Άντι Μάρεϊ ακολούθησε τον δρόμο που χάραξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τον Μίσα Ζβέρεφ με 1-3 στα σετ και σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να κερδίσει το πρώτο του Australian Open.

Θα μπορούσε, η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, να είναι κάτι σαν εκείνο το παλιό, μπασκετικό σύνθημα: «Πότε;

Ποτέ!». Ο Άντι Μάρεϊ εδώ και πολλά χρόνια «γυροφέρνει» την κατάκτηση ενός Australian Open, όμως θα χρειαστεί να κάνει υπομονή τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα, καθώς σήμερα ο Μίσα Ζβέρεφ του επεφύλασσε έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Ο 29χρονος Γερμανός πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του, επιλέγοντας ν’ ανέβει 115 ολόκληρες φορές στο φιλέ και κερδίζοντας 65 πόντους με αυτή την τακτική του. Κάπως έτσι κέρδισε το πρώτο σετ με 7-5, ο Μάρεϊ «απάντησε» στο δεύτερο με 5-7, όμως ο Ζβέρεφ… σεληνιάστηκε από αυτό το σημείο και μετά, πήρε εύκολα τα επόμενα δύο (6-2, 6-4) και «έκλεισε» το ματς, στέλνοντας τον Σκοτσέζο σπίτι του για πρώτη φορά από τον 4ο γύρο στο Αυστραλιανό Όπεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα