Μετά τον Παναγή... φιρμάνι για Κακουλλή και Χαραλάμπους

Η Ομόνοια πήρε φόρα με τις ανανεώσεις των Κυπρίων ποδοσφαιριστών της. Ο Κωνσταντίνος Παναγή άνοιξε τον «χορό» των ανακοινώσεων, ακολούθησε ο Ανδρόνικος Κακουλλή και τρίτος ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Οι τρείς ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το 2026.

Φωτογραφίες: Η στιγμή των υπογραφών με ΚακουλλήΕπιστρέφει και στρώνονται στη δουλειά!Ανακοίνωση: Εξέλιξη με Παναγή στην Ομόνοια

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για Χαραλάμπους:

"Ενημερώνουμε πως έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Χαράλαμπο

Χαραλάμπους για ανανέωση της μεταξύ μας συνεργασίας μέχρι το 2026.

Ο Χαράλαμπος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2018. Στέφθηκε πρωταθλητής, κατέκτησε κύπελλο και Σούπερ καπ, ενώ αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Europa League και του UEFA Conference League. Κατέγραψε μέχρι στιγμής 51 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας, καταγράφοντας 2 συμμετοχές.

Συγχαίρουμε τον Χαράλαμπο για την ανανέωση του συμβολαίου του και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!"

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για Κακουλλή:

«Ενημερώνουμε πως έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Aνδρόνικο Κακουλλή για ανανέωση της μεταξύ μας συνεργασίας μέχρι το 2026.

Ο Ανδρόνικος εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑ σε πολύ νεαρή ηλικία και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2017. Στέφθηκε πρωταθλητής, κατέκτησε κύπελλο και Σούπερ καπ, ενώ αγωνίστηκε δύο φορές στους ομίλους του UEFA Europa League και μία στους ομίλους του UEFA Conference League. Κατέγραψε μέχρι στιγμής 105 συμμετοχές και πέτυχε 18 γκολ. Είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου, μετρώντας 12 συμμετοχές και 3 γκολ. Συγχαίρουμε τον Ανδρόνικο για την ανανέωση του συμβολαίου του και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα