Μετά την συννεφιά σκαρφαλώνει και πάλι ο υδράργυρος

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός

θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Το απόγευμα, στα νότια παράλια, θα πνέουν παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα, στα νότια και στα νοτιοδυτικά, θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Άνοδος της θερμοκρασίας το τριήμερο

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, και παροδικά στα παράλια, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα