Μέσι: «Η Ρεάλ θα παλέψει για όλους τους τίτλους»

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ανταγωνισμό για τη Χρυσή Μπάλα, την κρίση στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στην Εθνική Αργεντινής.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν δίνει πολύ συχνά μεγάλες συνεντεύξεις και όταν το κάνει αφορά μεγάλες εφημερίδες, όπως η Marca. Ο Μέσι μίλησε μετά την εκδήλωση που έλαβε χώρα για το «Χρυσό Παπούτσι» στη μαδριλένικη εφημερίδα και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τη

σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μέσι παραδέχθηκε πως δεν έχουν φιλική σχέση με τον Πορτογάλο άσο και πως δεν ξέρει αν κάτι τέτοιο συμβεί στο μέλλον, παρά τα όσα έχει υποστηρίξει ο Ρονάλντο.

«Δεν ξέρω αν θα γίνουμε φίλοι. Η φιλία είναι κάτι που χτίζεται μέσα από τον χρόνο και τη γνωριμία με τον άλλον. Δεν έχουμε σχέση, αλλά περισσότερο γιατί βλεπόμαστε στις εκδηλώσεις για τα βραβεία και είναι η μοναδική στιγμή κατά την οποία μπορούμε να μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά», σχολίασε ο Μέσι, ο οποίος πρόσθεσε αναφορικά με τη μάχη για τη Χρυσή Μπάλα:

«Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες που μπορούν να τη διεκδικήσουν. Τα τελευταία χρόνια ήμουν εγώ με τον Ρονάλντο, αλλά πλέον υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως ο Νεϊμάρ, ο Μπαπέ και ο Σουάρες που μπορούν να κερδίσουν αυτό το βραβείο».

Ο Μέσι ρωτήθηκε από την εφημερίδα Marca και για την αγωνιστική κρίση που περνάει η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία ο Αργεντινός άσος θεωρεί πως είναι κάτι που δεν θα διαρκέσει για πολύ.

«Είναι κάτι περαστικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που ζω μια τέτοια κατάσταση όπως αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα πρωτάθλημα. Στο τέλος η Ρεάλ θα παλέψει για όλους τους τίτλους για την ομάδα και τους παίκτες που έχει και γιατί πάντα ήταν έτσι».

Μεταξύ άλλων ο Μέσι μίλησε και για την Εθνική Αργεντινής και για τις δυσκολίες που είχε για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τον Μέσι να αναφέρει:

«Ήταν μια δύσκολη πρόκριση για εμάς. Περάσαμε από τρεις προπονητές και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς. Κάθε ένας έχει τη δική του φιλοσοφία και νέες ιδέες. Ο τελευταίος ήταν ο Σαμπάολι με τον οποίο παίξαμε σε τέσσερα επίσημα ματς και σε ορισμένα φιλικά. Συνεχίζουμε σε μια μεταβατική περίοδο και γι’ αυτό η πρόκριση ήταν πολύπλοκη. Το ποδόσφαιρο κάθε μέρα γίνεται όλο και περισσότερο ισοδύναμο και έτσι η πρόκριση καταλήγει να γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη».

Αναφορικά με το «Χρυσό Παπούτσι» που κατέκτησε, ο Μέσι πρόσθεσε: «Είναι μια όμορφη αναγνώριση γι’ αυτό που πρεσβεύει, αλλά πάντα έλεγα ότι προτεραιότητά μου δεν ήταν ποτέ τα προσωπικά βραβεία. Θα ήθελα να κατακτήσω ακόμα ένα Τσάμπιονς Λιγκ ή ακόμα ένα πρωτάθλημα, αυτές είναι οι προτεραιότητές μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα