Μεμονωμένες βροχές από το μεσημέρι-«Καλοκαίρι» τις επόμενες μέρες

Βορειοανατολικό ως ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός

θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά παροδικά, στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα και περαιτέρω μικρή άνοδο, μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα