Μεγάλη μέρα η αυριανή για τον κ. Κούμα

Σημαντική ημέρα η αυριανή για τον κ. Γιώργο Κούμα αφού η Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ στις 11:30 στο Χίλτον, θα τον ανακηρύξει πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Η θητεία του θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2023, μετά και την καταστατική αλλαγή που προέκυψε στην Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση της 18ης Μαρτίου σε σχέση με τη διάρκεια της θητείας του νέου Προέδρου της Ομοσπονδίας. Ο κ. Κούμας αύριο Τρίτη 27 Μαρτίου αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία

της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, θα είναι ο άρχοντας του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από το 2007 κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ, ενώ ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα Διοικητικά της Ομοσπονδίας το 2005 όταν εξελέγη για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο στη θέση του Βοηθού Γενικού Γραμματέα.

Παράλληλα ο κ. Κούμας έχει ενεργό συμμετοχή σε θέματα που άπτονται του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, αφού είναι Παρατηρητής αγώνων UEFA ενώ εδώ και χρόνια είναι μέλος της Επιτροπής της UEFA για την Ασφάλεια των Σταδίων. Τον περασμένο χρόνο διορίστηκε από την UEFA στο Διοικητικό Συμβούλιο της Team AG που είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα