Με υπογραφή Λουκάκου το «διπλό» της Ίντερ

Με δύο γκολ και μια ασίστ από τον Ρομέλου Λουκάκου, η Ιντερ πέρασε από το Carlo Castellani κόντρα στην Εμπολι (0-3) και ελπίζει για το Champions League.

Επειτα από 5 ματς η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι επέστρεψε στις νίκες στην Serie A και με έναν αγώνα περισσότερο μείωσε στο -2 από την

4η θέση και την Ρόμα [παίζει την Δευτέρα εκτός με την Αταλάντα]. Πρωταγωνιστής για τους Nerazzurri ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος βρήκε δίχτυα από open-play έπειτα από 253 ημέρες και το έκανε δύο φορές ενώ έδωσε και μια ασίστ για να περάσει η Ιντερ με 0-3 από την έδρα της Εμπολι, που δεν έχει ακόμα ξεμπλέξει με την παραμονή.

Στο πρώτο μέρος η Ιντερ ήταν μάλλον τυχερή που δεν έμεινε πίσω στο σκορ καθώς στο 14’ ο Καμπιάγκι νικήθηκε από τον Χαντάνοβιτς και στο 19’ ο Μπαλντάντσι δεν τα κατάφερε. Το πρώτο μέρος έφυγε με 0-0 και οι Nerazzurri έκαναν τη δουλειά στην επανάληψη. Στο 48’ ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα με διαγώνιο δεξί σουτ σκοράροντας για πρώτη φορά χωρίς πέναλτι από τις 13 Αυγούστου και στο 76’ ο ίδιος «καθάρισε» το ματς με δυνατό αριστερό (0-2). Ενδιάμεσα από τα γκολ ο Ντε Βράι είχε δοκάρι με κεφαλιά και το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 88’ όταν ο Βέλγος πέρασε στον Λαουτάρο Μαρτίνες και εκείνος μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα