«Με βαρδιά καρδιά, αλλά δεν μπορείς να ρισκάρεις...»

Μολονότι σ' ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην α' κατηγορία για την επόμενη σεζόν, η Δόξα αποφάσισε την Δευτέρα (2/5) να προχωρήσει σε αποδέσμευση του Ηλία Χαραλάμπους.

Το σωματείο της Κατωκοπιάς αποφάσισε να πορευτεί με τον Νίκο Ανδρονίκου στις εναπομένουσες τρεις αγωνιστικές (κόντρα σε Εθνικό Άχνας, ΑΕΛ και ΠΑΕΕΚ).

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

...τον Ηλία Χαραλάμπους: «Είναι ένας καλός προπονητής, όμως δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με την εικόνα

της ομάδας στα μπαράζ. Υπήρχαν αρκετά πράγματα που δεν άρεσαν ούτε στην διοίκηση, ούτε στον ίδιο. Δεν μπορείς να ρισκάρεις την παραμονή του προπονητή ακόμη και αν είσαι τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Η αποχώρησή του έγινε με βαριά καρδιά, όμως πρέπει να δούμε την σωτηρία της ομάδας». 

...τον Νίκο Ανδρονίκου: «Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ευελπιστούμε ότι θα καταφέρει να αλλάξει την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών και να ανατρέψει την εικόνα της ομάδας».

...τη διάρκεια του συμβολαίου: «Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για την επόμενη σεζόν, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι η παραμονή μας στην κατηγορία».

...το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Μία νίκη θα ήταν το ιδανικό, αλλά και η ισοπαλία εξασφαλίζει την παραμονή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
«Με βαρδιά καρδιά,αλλά δεν μπορείς να ρισκάρεις...»